Tuin

Genesteld in het pittoreske dorpje Coux et Bigaroque in de regio Dordogne, Frankrijk, ligt een verborgen juweeltje genaamd Le Bouquet Bleu. Le Bouquet Bleu biedt niet alleen knusse kamers en een rustieke gîte, maar beschikt ook over een spectaculaire tuin waar je versteld van zult staan.
De tuin van Le Bouquet Bleu is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de eeuwenoude parktuin, omlijst door imposante bomen en prachtige bloemen.

Voorbij de rustige omhelzing van de tuin, nodigt de Dordogne uit tot talloze avonturen. Huur bijvoorbeeld een kano en laat u meevoeren door de stroming van de Dordogne naar de route van de vallei van de vijf kastelen.
Verken middeleeuwse steden en dorpen, maak een schilderachtige wandeling of geniet van de beroemde gastronomie van de regio Dordogne.
Le Bouquet Bleu dient als uw toegangspoort tot het ontdekken van de verborgen schatten van deze boeiende bestemming.

bouquet flower

Zwembad

Duik in sereniteit en ontspanning

Omringd door weelderig groen, biedt het zwembad van Le Bouquet Bleu een werkelijk onderdompelende ervaring in de natuur. Ontspan op een comfortabele zonnebank, geniet van uw favoriete drankje en laat de rustgevende geluiden van de natuur over u heen spoelen. Of u nu een boek leest, bijpraat met dierbaren of gewoon wat tijd alleen doorbrengt, ons zwembad is uw oase van ontspanning.

Stap in ons uitnodigende en zorgvuldig onderhouden zoetwater zwembad.
Het  gerenoveerde zwembad van le Bouquet Bleu beschikt over meerdere zeer comfortabele ligbedden.
Geniet van het prachtige uitzicht, lees een goed boek, zwem een paar baantjes of ervaar het ultieme vakantie gevoel onder uw eigen parasol.

bouquet flower
Scroll naar boven